Toptegels voor vloer, wand en terras

ALLE TEGELMERKEN ONDER ÉÉN DAK

Vloer-, wand- of terrastegel nodig? Bij Tegels Delaere vindt u gegarandeerd uw droomtegel. Want in onze showrooms in Middelkerke en Koksijde kiest u uit alle tegelmerken: van budgetvriendelijke tegeloplossingen tot exclusieve en trendy tegels. Ons ruime assortiment biedt een tegelgamma voor elk budget. Vraag advies aan onze experten.

KIES UW TEGELSTIJL

Tijdloos klassiek of eigentijds trendy? Gezellig landelijk of strak hedendaags? Gedurfd of sober? Tegels Delaere biedt voor elk wat wils - met een tegelaanbod in elke stijl. En in verschillende materialen. Keramiek, natuursteen, mozaïek? U kiest! Zelfs voor uitstekende laminaat kunt u bij ons terecht.

TEGELS VAN MINI TOT MAXI

U droomt van de subtiele schittering van een minitieus mozaïekpatroon? U houdt van de strakke uitstraling van XXL-tegels? Bij Tegels Delaere bent u voor elk tegelformaat aan het juiste adres: van mini tot maxi. Bent u een doe-het-zelver? Maak het u dan gemakkelijk, en kies voor een doorsnee tegelformaat. Toch liever een buitengewone tegel? Neem dan onze professionele vakmannen in de arm.

PERFECT GEPLAATSTE TEGELS

Keuze gemaakt? Tijd voor de perfecte plaatsing. Reken daarvoor op onze ervaren vaklui. Experten met een tegel in de maag. En met een uitzonderlijk talent voor professionele tegelplaatsing. Bovendien schaven wij onze kennis regelmatig bij in bijscholingen. Zo garanderen wij u een piekfijne afwerking, volgens de actuele plaatsingstechnieken. Maak een vrijblijvende afspraak.