In vertrouwen verbouwen

Plaatsen van tegels voor vloeren en muren - wanden

U wilt verbouwen, renoveren of vernieuwen, maar U bent vooral op zoek naar ervaren tegelzetters die uw tegelconcept kunnen realiseren binnen de vooraf gemaakte afspraken.

Ervaren team van tegelzetters

Het ervaren plaatsingsteam van Tegels Delaere is uw garantie voor een perfect resultaat met een ambachtelijke afwerking. Onze medewerkers en tegeltechniekers krijgen regelmatig bijscholing in de nieuwste tegel-materialen en tegel technieken.

Zo kan U steeds op een correcte manier op ons rekenen voor advies of oplossingen betreffende uw tegelproblemen of vragen over tegels, vloertegels of wandtegels.

De tegelspecialisten van Delaere Tegels komen tot bij U om uw plannen en tegel- ideeën te bespreken en te budgetteren. U kan rekenen op een strakke planning voor de tegelplaatsing in uw woning. Met de juiste vakman, voor elke fase, van afbraak tot “finishing touch” voor het hele tegelproject.

Verkoop van tegels, vloertegels en wandtegels in Nieuwpoort - Middelkerke

In het tegelcenter van Delaere kan U kiezen uit een zeer grote collectie vloertegels of wandtegels.

Voor de tegel afwerking van uw woning kan U kiezen uit verschillende designs van een tegels. De variatie in tegels is eindeloos, van robuuste vloertegels tot elegante wandtegels of omgekeerd. Daarnaast bestaat er een waaier van kleuren en verschillende maten die het eindresultaat van uw tegelvloer of tegelwand zullen bepalen.

Tegelwinkel regio Nieuwpoort - Middelkerke

De medewerkers van tegelcentrum “Tegels De Laere” staan U graag te woord voor meer uitleg en begeleiden U vrijblijvend naar de beste en meest passende tegelkeuze voor uw tegelconcept.

Onze beide toonzalen in Koksijde en Middelkerke zijn vlot en snel bereikbaar. Kom gerust langs en wees verbaasd van ons tegelassortiment en tegelambacht.

Of neem via deze link contact met ons voor meer informatie betreffende tegels, tegelwerken of tegelconcepten.

Wij hopen ook U in de toekomst te verwelkomen in één van onze tegelwinkels .